OVER VEER INTERIEUR & DESIGN B.V.

Over VEER interieur en design

Wij zijn VEER interieur & design  B.V. Een creatieve groep interieur designers die een diepe passie hebben ontwikkeld voor inrichting en alles wat daarbij komt kijken.

Sinds 2017 hebben wij maar één doel: een huis, kantoorruimte of ander pand zo in te richten dat jij nooit meer de deur uit wil. 

Van ontwerp tot realisatie.
Wij regelen het. 

Ieder hoekje, stofje en detail. Over alles denken wij na. Tijdens het ontwerp en realisatieproces blijven we nauw in contact zodat we dicht bij jouw gevoel blijven.

Wij zeggen dan ook altijd tegen onze opdrachtgevers: ”Wees trouw aan je eigen smaak, want niets waar je echt van houdt, is ooit uit de mode.”

Jeffrey Veer - Eigenaar & interieur designer

Even voorstellen!

Dit is Alicia, een van de creatieve geesten achter de prachtige interieurwerelden die we bij VEER interieur & design tot leven brengen. 

Alicia heeft een tijd gewerkt in woonwinkels en streefde er altijd naar om het beste advies te geven. Hier ligt haar passie, daarom is zij verder gegroeid naar interieur stylist. Hier kan zij out of the box denken het haar creativiteit uiten. 

Alicia houd zich voornamelijk bezig met het vormgeven van grafische 3D ontwerpen en het stylen van projecten met accessoires voor de finishing touch.

Alicia - Junior interieur ontwerper

Get to know me!

Ontmoet Ayréne! Als online marketeer en content creator bij VEER interieur & design combineert zij haar passie voor marketing met een scherp oog voor detail en liefde voor styling.

Zij heeft als doel onze interieurontwerpen online tot leven te brengen, waardoor een goed beeld ontstaat van de kwaliteiten en stijl van ons bureau. 

Ayréne - Interim online marketeer en content creator

Nieuw talent!

Maak Kennis met het jongste teamlid van VEER interieur & design. Gek op hockey én bomvol energie. Maak kennis met onze Junior interieur adviseur Sophie!

Zij studeert aan het hout- en meubileringscollege in Rotterdam. Zij heeft een passie voor het uitzoeken van mooie meubels.

Sophie ondersteunt ons team bij het maken van moodboards, stelt kleurencombinaties samen en schrijft blogs voor op onze website. 

Sophie - Junior interieur adviseur

De creatieve geest achter VEER interieur & design!

Ontmoet Jeffrey, de creatieve geest achter VEER interieur & design. De oprichter van deze mooie interieur ontwerp studio. Zijn passie voor creativiteit leidde tot het starten van zijn eigen interieur- en designbureau. 

Jeffrey heeft een achtergrond in de bouw en zijn kracht ligt dan ook in de technische kennis achter ieder ontwerp. Iets wat dit bedrijf uniek maakt in de sector!

Hij houd zich voornamelijk bezig met het begeleiden van projecten en natuurlijk het ontwerpen van ruimtes in 3D. 

Jeffrey kijkt er naar uit jullie persoonlijk te ontmoeten.

Jeffrey - Eigenaar & interieur ontwerper

Wat vinden wij belangrijk?

Persoonlijke aandacht. Wij willen weten wat jou écht beweegt en waar jij van houdt. 

Bij ieder project zorgen we ervoor dat het gekozen interieur een reflectie is van jouw persoonlijkheid. Zo kan je niet alleen genieten van het interieur, maar wordt jouw huis, een thuis. 

huisinrichting advies

Meer weten over ons vak?

Net als ieder mens is elke woning uniek.  Maar jouw huis wordt pas een thuis, als het jouw smaak en karakter ademt!

Het kan uitdagend zijn om de inrichting voor een ruimte of het complete interieur te vinden dat bij jouw past.

Wij helpen jou! Bekijk ons werk voor inspiratie!