INDUSTRIËLE WOONKAMER MET OPENHAARD

"We dromen echt al tijden over een openhaard!"

Goude elementen, een scandinavische look, een openhaard, gezelligheid en een strak design. Duidelijke taal van de opdrachtgevers! Voor deze opdracht hebben gewerkt met veel kleur! En dat was voor ons echt een feestje. Ontdek het project industriële woonkamer met openhaard.

Van A tot Z zijn we voor deze opdrachtgevers aan de slag gegaan. Nadat we tot een definitief ontwerp zijn gekomen, zijn we overgegaan tot de realisatie van de sfeervolle woonkamer in Spijkenisse.

Woonontwerp Spijkenisse

Hoe gaan we met de ruimte om?

De doorsteek van de hal naar de woonkamer is zeer smal. Dit hebben we opgelost door een schuifdeur te plaatsen. Op deze manier oogt de woonkamer ruimer en is het ruimteprobleem in de hal opgelost.

Naast de plaatsing van de schuifdeur hebben we ook nagedacht over de plaatsing van de haard.

De haard staat binnen het onderwerp centraal. Op deze manier kun je, vanaf de bank en de eettafel, genieten van de sfeer!

Meer weten over onze projecten?

Op zoek naar meer projecten uit ons portfolio? Of gewoon inspiratie opdoen? Kijk gerust verder!

Bekijk één van onze andere projecten op het gebied van woning interieur advies. We verzorgen interieur advies aan huis of bij ons op kantoor!

Gratis Kennismaken?

Of je nu vragen hebt over interieurstyling, advies wilt voor een verbouwing of naar een complete wooninrichting op zoek bent.

Wij maken graag geheel vrijblijvend kennis met je!