RUIME WOONKAMER IN ROZENBURG

"Het nieuwe interieur ademt ruimte!"

Een woonkamer dat ruim aanvoelt en groot oogt. Dit is de grote wens van onze opdrachtgevers in Rozenburg, Zuid-Holland. De oude woonkamer voelt benauwend en heeft weinig sfeer. De bewoners houden van een botanische stijl met houtelementen. De inrichting mag warm, huiselijk en een tikkeltje hippie zijn!

Voor de bewoners van de woonkamer in Rozenburg hebben we niet alleen een ontwerp getekend, maar ook de complete uitvoering van het project begeleid. Van tekening tot realisatie! 

Wat hebben we voor deze opdrachtgevers gedaan?

  • Een 3D tekening gemaakt met bijbehorend interieurplan. 
  • Meubel-, licht en stylingadvies
  • Bouwuitvoering plus bouwbegeleiding
  • Oplevering van de nieuwe woonkamer/aanbouw

Heb jij een aanbouw of een woonkamer dat je nu écht wilt aanpakken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ruime woonkamer in Rozenburg

De inspiratie achter dit interieurontwerp

De bewoners van dit huis zijn niet alleen dol op een wandeling in de buitenlucht maar ook op reisjes!

Het stel reist maar al te graag en daarom vinden zij het dan ook erg leuk om dit in het huis met bepaalde woonaccessoires terug te laten komen.

Naast het reizen houdt het stel van kleur en warme houttinten. Hierdoor hebben we gekozen voor warme kleuren gecombineerd met okergele woonaccessoires.

Als basis voor de vloer hebben we gekozen voor een donkerbruine vissengraatvloer dat in de woonkamer en bijbehorende eetkamer terug te vinden is.

Hoe kies je de juiste vloer?

De juiste vloer kiezen. Een mooi parketvloer, de makkelijke laminaatvloer of juist de trendy PVC-vloer kiezen is van essentieel belang voor de look & feel van een woonruimte. We nemen hier dan ook uitgebreid de tijd voor!

Samen met jou gaan we om de tafel om jou te adviseren over welke vloer het beste bij de gekozen stijl past.

Zo hebben we voor het interieurontwerp voor de ruime woonkamer in Rozenburg gekozen voor een donkere vissengraat van keramische parket. Dit paste bij de stoere look die de bewoners wilden uitstralen!

Vissengraad vloer
klantenscore

Wat onze klanten zeggen.

Gemiddeld geven onze klanten ons 4.9 van de vijf sterren op Google! 

Gratis Kennismaken?

Of je nu vragen hebt over interieurstyling, advies wilt voor een verbouwing of naar een complete wooninrichting op zoek bent.

Wij maken graag geheel vrijblijvend kennis met je!