Luxe badkamer vol gouden details in Den Haag

''Dit resultaat is zo ontzettend gaaf geworden!''

De afronding van een opdracht is toch het leukste moment na een verbouwing. De reacties van de opdrachtgever maakt, is wat ons zo enthousiast maakt voor het werk.

Deze badkamer hebben wij volgens een ”turn-key” concept opgeleverd. Dat houd in, van ontwerp tot oplevering, geen enkele zorg voor de opdrachtgever. Jij geeft ons de sleutel en kan alvast genieten van ons interieurontwerp en voor je het weet is die 3D tekening wekelijkheid geworden!

Badkamer organische spiegel

Het ontwerp vol gouden details en luxe!

De bewoners van dit royale appartement in Den Haag zijn gek op stijl luxe! Zo heeft deze badkamer werkelijk alles gekregen hebt wat je van een badkamer verlangt. Charmante mozaïek tegeltjes, design kranen van AXOR, een luxe bad en ovale wastafels van Villeroy & Boch en een royaal badkamermeubel van INK.

De badkamer is voorzien van 2 regendouches, een heerlijk ligbad, een televisie, een 4 meter lang badkamermeubel en een dubbele waskom.

De foto’s zeggen eigenlijk al genoeg he?!

 

"Dit is zeker een prachtige badkamer geworden, waar wij vol trots op terugkijken!"

Jeffrey VEER

Voor dit project hebben we samengewerkt met diverse leveranciers om het huis te voorzien van een chique look. We werken samen met onafhankelijke leveranciers waardoor we prijstechnisch altijd de beste prijzen kunnen leveren.

Ook toe aan een nieuwe badkamer? Of ander interieuradvies nodig? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over onze projecten?

Op zoek naar meer projecten uit ons portfolio? Of gewoon inspiratie opdoen? Kijk gerust verder!

Bekijk één van onze andere projecten op het gebied van woning interieur advies. We verzorgen interieur advies aan huis of bij ons op kantoor!

Gratis Kennismaken?

Of je nu vragen hebt over interieurstyling, advies wilt voor een verbouwing of naar een complete wooninrichting op zoek bent.

Wij maken graag geheel vrijblijvend kennis met je!