Interieurontwerp villa Bloemendaal

Bloemendaal Villa Interior Design

Interieurontwerp villa Bloemendaal – Onlangs hebben we een interieurontwerp gemaakt voor een opdrachtgever met een villa woning in Bloemendaal. Het idee van dit ontwerp was om een woning te creëren waar grijs en bruintinten werden gecombineerd. Deze kleuren creëren een warme en gezellige sfeer en worden gecombineerd met industriële accenten.

De meubels die we hebben geselecteerd, passen perfect bij het modern chique thema. Wij hebben gekozen voor een combinatie van twee verschillende banken voor een speels effect, daarnaast geeft de hanglamp met industriële look een robuuste uitstraling aan het geheel. De overige details van de villa zijn aangevuld met japandi stijl meubilair.

Om het interieur af te maken, hebben we gouden accessoires toegevoegd die het thema versterken. Zo hebben we een grote verlichte wandspiegel met warm, gouden vaasjes en kussens in bruine en grijze tinten toegevoegd. Het resultaat is een harmonieuze en moderne omgeving die perfect past bij de stijl van de woning.

In het interieurontwerp van de villa woning in Bloemendaal hebben we de wensen van de opdrachtgever perfect weten te vertalen. Wij zijn onwijs trots op dit ontwerp.

Interieurontwerp Bloemendaal

3D ontwerp villa Bloemendaal interieur
3D ontwerp villa Bloemendaal interieur

Meer weten over onze villa interieurprojecten in Bloemendaal?

Op zoek naar meer projecten uit ons portfolio? Of gewoon inspiratie opdoen? Kijk gerust verder!

Bekijk één van onze andere projecten op het gebied van woning interieur advies. We verzorgen interieur advies aan huis of bij ons op kantoor!

Gratis Kennismaken?

Of je nu vragen hebt over interieurstyling, advies wilt voor een verbouwing of naar een complete wooninrichting op zoek bent.

Wij maken graag geheel vrijblijvend kennis met je!

© 2017 VEER interieur & design B.V.