Interieuradvies voor een nieuwbouwwoning in Hellevoetsluis

Nieuwbouw woning regio Voorne-Putten

Interieuradvies voor een nieuwbouwwoning in Hellevoetsluis. Meer weten over dit ontwerp? Lees dan verder!

Voor een opdrachtgever uit Hellevoetsluis, regio Voorne-Putten, hebben wij een interieurontwerp gerealiseerd. De opdrachtgever was op zoek naar een warme woning met donkere elementen. De uitdaging van deze woning? De ruimte! De nieuwbouw woning was niet erg groot dus wij moesten slim omgaan met de ruimte die we konden benutten. 

Daarnaast had de opdrachtgever een duidelijke visie over het ontwerp. Graag een haard, een lekkere zithoek en een mogelijkheid om samen te eten. 

Een nieuwbouw project inrichten kan als leek lastig zijn, aangezien je nog weinig feeling met de ruimtes hebt. Daarom kan het verstandig zijn om een binnenhuisarchitect in te schakelen die u hierin begeleid. Wij leveren onafhankelijk advies, waardoor wij niet gebonden zijn aan één merk of leverancier. Wij werken samen met jou voor het beste resultaat. 

Een thuisgevoel creëren

”Wat ik het belangrijkste vind is dat IK mij thuis voel. Ik wil mijn interieur van A tot Z mooi vinden” aldus onze opdrachtgever.

Het interieur moet simpel, strak én warm aanvoelen. Uiteraard mag er ook wat kleur in terugkomen.  Duidelijke taal met een sterke voorkeur. 

De volgende elementen komen terug in het interieurplan:

  • Intake;
  • Moodboard;
  • Materialenplan;
  • Licht- en elektraplan;
  • Stoffering;
  • Meubilering.
De ruimte van deze woonkamer was erg compact. Hierdoor hebben wij moeten spelen met de oppervlakte. Een grote tafel of bank neerzetten was in dit ontwerp praktisch onmogelijk. Toch hebben we diverse hoekjes binnen het ontwerp kunnen terugbrengen waardoor het als een echte volwaardige woonkamer aanvoelt. 

Wil jij meer weten over onze interieurpakketten? Bekijk de mogelijkheden hier.

De eye catcher van het interieur

Een kast die doorloopt in een haard, waarna een zithoek wordt gecreëerd. In dit ontwerp is het goed benutten van de ruimte een echte uitdaging. Door voor deze opstelling te kiezen kan de opdrachtgever gezellig aan tafel genieten van de haard maar ook vanaf de bank. 

De haard is in dit interieur is dus een echte eye catcher en zorgt voor de sfeer. 

Ook starten met een nieuwbouwproject?

Ook starten met een nieuwbouwproject? Of op zoek naar een interieurarchitect voor je eigen woning? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Of bekijk onze andere projecten!

Op zoek naar meer projecten uit ons portfolio? Of gewoon inspiratie opdoen? Kijk gerust verder!

Bekijk één van onze andere projecten op het gebied van woning interieur advies. We verzorgen interieur advies aan huis of bij ons op kantoor!

Gratis Kennismaken?

Of je nu vragen hebt over interieurstyling, advies wilt voor een verbouwing of naar een complete wooninrichting op zoek bent.

Wij maken graag geheel vrijblijvend kennis met je!

© 2017 VEER interieur & design