INTERIEURADVIES KOSTEN EN TARIEVEN

Wat zijn de kosten?

Wat zijn de interieuradvies kosten en tarieven? Een goede vraag! Een persoonlijk intake gesprek zorgt voor een duidelijk kostenplaatje. Vraag daarom altijd een persoonlijk gesprek aan als je de precieze kosten wil opvragen. 

Daarnaast hebben we diverse standaardpakketten voor u samengesteld waar jij een keuze uit kunt maken. Liever afwijken van een pakket? Dat kan ook! 

Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend. Vraag naar alle mogelijkheden.

interieuradvies kosten en tarieven

Tarieven interieur ontwerp en realisatie.

Volledig ontzorgt worden? Wij stellen jouw nieuwe interieur van A tot Z samen. Geen zorgen meer! Wij dragen zorg voor een duidelijke planning, begeleiding de leveranciers en onderaannemers, zoals de schilders, stoffeerders en interieurstylisten. De begeleiding tot realisatie is bij ons altijd maatwerk. We starten samen met jou het project en zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

interieur advies op maat

Kleur- en materiaal advies

Richtprijs vanaf 695,-

Moodboard
Kleur en materiaaladvies
Stoffering (vloer, gordijnen etc.)

 

CONTACTMOMENTEN
Intake
Inmeten
Eindgesprek bij stoffeerder

interieur plan pakket

Interieuradvies uitgebreid

Richtprijs vanaf 995,-

Moodboard
Kleur en materiaaladvies
Stoffering (vloer, gordijnen etc.)
2D plattegrond
Meubelplan
Lichtarmaturenplan
Plantenplan

CONTACTMOMENTEN
Intake
Inmeten
Tussentijdsgesprek
Eindgesprek bij stoffeerder

Interieur ontwerp met 3D tekening

Richtprijs vanaf 1495,-

Moodboard
Kleur en materiaaladvies
Stoffering (vloer, gordijnen etc.)
2D plattegrond
Meubelplan
Lichtarmaturenplan
Plantenplan
Klimaatplan
Stylingsplan
Licht-, data- & elektraplan
3D sfeerbeelden
Digitale fotomap eindresultaat

Optioneel/meerwerk: meubels op maat

CONTACTMOMENTEN
Intake
Inmeten
Tussentijdsgesprek (2x)
Eindgesprek bij stoffeerder
Eindreportage met fotograaf

Toelichting interieuradvies kosten en tarieven pakketten

Een onderdeel uit een pakket halen of toevoegen? Dat kan! Onze pakketten zijn standaard samengesteld maar uiteraard kunnen wij ook op maat een pakket voor jou samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Hieronder lichten wij de onderdelen uit de interieuradvies kosten en tarieven uit. 

Als eerste, wat is een moodboard?

Wat kan ik dan verwachten van een moodboard? Wij maken geheel naar jullie wensen een creatief board met daarop een goede interieur basis, denk daarbij aan bijvoorbeeld uitgekozen materialen, kleuren, vloeren, stoffen en andere materialen.  

Op basis van deze informatie vullen wij bijpassende meubels en lichtarmaturen toe om de sfeer van het nieuwe interieur compleet te maken. 

lichtarmaturen plan

Wat is een licht-, data- & elektraplan?

Elektra aanpassingen? Extra stopcontacten? Nieuwe kasten met verlichting? Wij kijken naar diverse soorten verlichting en waar dit nodig is binnen een ruimte. Wij houden rekening met 5 type verlichting; basisverlichting, accentverlichting, functionele verlichting, sfeerverlichting en decoratieve verlichting. Ook kijken wij binnen dit plan naar waar de lichtschakelaars en de wandcontactdozen moeten komen. Nooit meer slecht internet in huis? Zelfs dit nemen wij mee in ons plan!

Wat valt er onder een 3D tekening (1)

Wat valt er onder een 3D interieur- tekening?

Wanneer wij een 3D tekening voor jou ontwerpen, sta je als het ware in jouw nieuwe huis. Op deze manier ervaar je direct hoe de ruimte in het plan zal uitpakken. 

Geheel in 3D weet jij dus precies wat je kunt verwachten. Elk hoekje in het huis maken wij op deze manier inzichtelijk.

Materialen kiezen

Materialen kiezen

Na het samenstellen van het moodboard kijken wij samen welke materialen het betse passen bij het algehele plan en de ruimte. Zo nemen wij in dit plan ieder materiaal en kleurtje mee. Kiezen we voor verf of behang, of gaan we toch voor beiden? 

Van vloer, tot houten jaloezieën, echt alles nemen we in het kleur en materiaaladvies mee! Uiteraard stellen we dit geheel af op jullie wensen in combinatie met een vleugje van VEER!

stofferen, wat houd dat in

Stofferen? Wat houd dat dan in?

Een mooi huis is pas een thuis met de juiste stoffering. Maar wat bedoelen wij eigenlijk met stofferen? Stofferen betekent dat wij jou adviseren op het gebied van de aankleding van vloer, wand en raamdecoratie. Na dit advies vragen wij offertes op bij onze leveranciers zodat wij een mooie prijsgave voor jou kunnen maken. Het enige wat jij hierna nog hoeft te doen is akkoord gaan. Het wegdromen van het nieuwe interieur kan nu eindelijk beginnen!

Wij geven onafhankelijk advies en zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers. 

inhoud meubelplan

Inhoud meubelplan

Je blaast jouw gasten pas echt omver met unieke meubels! Daarnaast is het ook belangrijk dat deze meubels volledig bij jullie passen én praktisch zijn! Dit kan je gerust aan ons overlaten!  Wij gaan op zoek naar de mooiste meubels, dit doen wij aan de hand van het ontwerp en jouw budget. Het mooiste aan het meubelplan? Wij hebben contacten bij alle woonwinkels waardoor je de hele Europese collectie kunt bekijken. Wij zijn niet gebonden aan één leverancier. 

Binnenhuisarchitect inhuren

Wat is een 2D platte-grond?

Een interieur maak je pas écht inzichtelijk met een mooie indeling en plattegrond. Via een 2D-plattegrond brengen wij in kaart wat onze plannen zijn wat betreft jouw interieur. Door middel van een 2D-tekening denken wij na over welke meubels waar het beste tot zijn recht komen binnen de ruimte. Als allerlaatste ontvang je deze  tekening ontvang je op een A3 formaat én uiteraard ook digitaal.

plantenplan

Wat is een plantenplan?

Heb jij en je partner groene vingers? Of hebben jullie juist geen idee hoe je een plant het beste kan onderhouden? Geen zorgen! Wij stellen een plantenplan samen op basis van jullie profiel.

Wij gaan opzoek naar de mooiste planten die precies aansluiten bij jullie interieur en jullie karakter! Of het nu kunstplanten of levende planten zijn, wij geven jouw ruimte groen! 

klimaatplan

Wat is een klimaatplan?

Een klimaatplan is onmisbaar bij een grote verbouwing, aanbouw of bedrijfspand. 

In dit plan denken wij echt aan alles. Van de juiste soort verwarming, rolluiken, zonnepanelen, boilers, zonwering tot aan airconditioning.

Op basis van jouw wensen stellen wij een geschikt klimaatplan samen. Alles voor een fijn en duurzaam klimaat in huis!

licht armaturen plan VEER

Wat is een lichtarmaturenplan?

En wat nu? Juist, verlichting! De juiste verlichting maakt of kraakt een mooi interieur. Daarom is een lichtamaturenplan onmisbaar in ieder interieurontwerp.  Voor jouw interieurplan gaan wij opzoek naar de mooiste lichtarmaturen. Deze producten passen precies in jouw plan. Nadat we deze hebben samengesteld gaan wij offertes bij onze leveranciers opvragen aan de hand van het gestelde budget.

Op deze manier heb jij de mooiste lichten voor een goede prijs!

Interieur stylingsplan

De juiste afstyling maakt een huis af. unieke woonaccessoires mogen dus niet ontbreken.

Wij gaan opzoek naar de mooiste accessoires voor in jouw interieur. Desgewenst kan onze stylist de ruimte voor jou op locatie aankleden.

Naast dit onderdeel bieden wij ook los interieurstyling aan huis aan. Vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk ook eens deze pagina's!