INTERIEUR ADVIES

Strak en professioneel interieur advies

Een eigen huis met een warme inrichting helemaal naar jouw wens. Dat is wat het juiste interieur advies voor een woning kan betekenen. 

Van gezellige woonkeukens tot aan adembenemende badkamers. Eerst leren we jou persoonlijk kennen, daarna maken wij het ontwerp. 

Wij geven advies op maat aan huis, zodat wij alle facetten van het gewenste interieur mee kunnen nemen. Op deze manier creëren wij een unieke woning helemaal afgestemd op jouw wensen.

Van ontwerp tot aan de realisatie. Wij gaan ermee aan de slag!

Schakel ons in voor:

  • Woonruimtes
  • Bedrijfsruimtes
  • Panden met een unieke bestemming

Turn-key projecten zijn onze kracht! Projectbegeleiding tot de top.

Om u de zorgen en stress van al het geregel uit handen te nemen, nemen wij de realisatie en begeleiding van de verbouwing/inrichting over. Zo heb jij één aanspreekpunt en de garantie dat alles wordt zoals het afgesproken interieurontwerp!

We zorgen voor scherpe offertes, duidelijke afspraken, heldere coördinatie en de werkzaamheden zijn binnen uw huis van A tot Z geregeld.

Wij werken samen met ervaren vakmensen en hebben altijd de juiste partner onder de sneltoets voor iedere klus. Onze kracht ligt in de Turn-Key concepten!”

 

Stylingsadvies
Meubelplan
Lichtplan
Kleur & Materiaaladvies
3D interieur advies
Vorige
Volgende
interieur designer

Professioneel en uniek interieuradvies dat écht bij jou past!

Toe aan een nieuwe kleur op de muur? Je woning weer eens nieuwe look gever met nieuwe meubels en raamdecoratie? Of benieuwd naar wat een nieuwe stijl voor uw huis kan betekenen?

Wij geven voor interieuradvies op maat voor jouw nieuwe woning. Gepast en uniek advies dat aansluit bij jouw budget, woonwensen en stijl!

Kies uit diverse interieurpakketten!

Of je nu op zoek bent naar alleen een stylingsplan of een compleet ontwerp met 3D tekeningen voor jouw woning. We hanteren drie verschillende soorten pakketten waar je gemakkelijk een keuze uit kunt maken. Simpel? Vinden wij ook!

Onze kracht? Turn-key interieur concepten!

Na een keuze uit één van deze pakketten kun je er ook voor kiezen om het interieur door ons te laten realiseren. Wij hebben een groot netwerk met betrouwbare partners en nemen alle zorgen van A tot Z uit handen. Zo heb jij één aanspreekpunt én de garantie dat alles ook écht wordt zoals wij in het ontwerp hebben afgesproken.

Interieur pakketten.

De prijs van het totaalplan is op basis van de vrijblijvende offerte.

Deze drie pakketten geven een indicatie van wat je ongeveer kunt verwachten. Uiteraard leveren wij ook diensten op maat.

interieur advies op maat

Kleur- en materiaal advies

Richtprijs vanaf 695,-

Onderdelen welke mogelijk zijn binnen het pakket:

Moodboard
Kleur en materiaaladvies
Stoffering (vloer, gordijnen etc.)

 

interieur plan pakket

Interieuradvies uitgebreid

Richtprijs vanaf 995,-

Onderdelen welke mogelijk zijn binnen het pakket:

Moodboard
Kleur en materiaaladvies
Stoffering (vloer, gordijnen etc.)
2D plattegrond
Meubelplan
Lichtarmaturenplan
Plantenplan

 

Interieur ontwerp met 3D tekening

Richtprijs vanaf 1495,-

Onderdelen welke mogelijk zijn binnen het pakket:

Moodboard
Kleur en materiaaladvies
Stoffering (vloer, gordijnen etc.)
2D plattegrond
(maatwerk-) meubelplan
Lichtarmaturenplan
Plantenplan
Klimaatplan
Stylingsplan
Licht-, data- & elektraplan
3D sfeerbeelden

Gratis Digitale fotomap van het eindresultaat!

 

Toelichting interieuradvies kosten en tarieven pakketten

Een onderdeel uit een pakket halen of toevoegen? Dat kan! Onze pakketten zijn standaard samengesteld maar uiteraard kunnen wij ook op maat een pakket voor jou samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Hieronder lichten wij de onderdelen uit de interieuradvies kosten en tarieven uit.

Moodboard samenstellen

Wat is een moodboard?

Wat kan ik dan verwachten van een moodboard? Wij maken geheel naar jullie wensen een creatief board met daarop een goede interieur basis, denk daarbij aan bijvoorbeeld uitgekozen materialen, kleuren, vloeren, stoffen en andere materialen.  

Op basis van deze informatie vullen wij bijpassende meubels en lichtarmaturen toe om de sfeer van het nieuwe interieur compleet te maken. 

Materialen kiezen

Kleur & materialen kiezen.

Na het samenstellen van het moodboard kijken wij samen welke kleuren en materialen het beste passen bij het algehele plan en de ruimte. Zo zorgen we voor een perfecte balans tussen een tikkeltje gewaagd en een zacht kleurpallet.  Kiezen we voor verf of behang, of gaan we toch voor beiden? 

Stoffering raamdecoratie

Stofferen? Wat houd dat dan in?

Een mooi huis is pas een thuis met de juiste stoffering. Maar wat bedoelen wij eigenlijk met stofferen? Stofferen betekent dat wij jou adviseren op het gebied van de materiaal en sfeer keuze van vloer en de raamdecoratie. Uiteraard stellen we dit geheel af op jullie wensen in combinatie met een vleugje van VEER!

2D plattegrond

2D plattegrond voor een duidelijk overzicht!

Een interieur maak je pas écht inzichtelijk met een mooie indeling en plattegrond. Via een 2D plattegrond brengen wij in kaart wat onze plannen zijn wat betreft jouw interieur. Door middel van een 2D tekening denken wij na over welke meubels waar het beste tot zijn recht komen binnen de ruimte. 

inhoud meubelplan

Het meubelplan!

Je blaast jouw gasten pas echt omver met unieke meubels! Daarnaast is het ook belangrijk dat deze meubels volledig bij jullie passen én praktisch zijn! Dit kan je gerust aan ons overlaten!  Wij gaan op zoek naar de mooiste meubels, dit doen wij aan de hand van het ontwerp en jouw budget. Het mooiste aan het meubelplan? Wij hebben contacten bij alle noemenswaardige meubelmakers waardoor je de hele Europese collectie kunt bekijken. Wij zijn niet gebonden aan één leverancier!

lichtarmaturen plan

Wat is een lichtarmaturenplan?

En wat nu? Juist, verlichting! De juiste verlichting maakt of kraakt een mooi interieur. Daarom is een lichtamaturenplan onmisbaar in ieder interieurontwerp.  Voor jouw interieurplan gaan wij opzoek naar de mooiste lichtarmaturen. Deze producten passen precies in jouw plan. Nadat we deze hebben samengesteld gaan wij offertes bij onze leveranciers opvragen aan de hand van het gestelde budget.

Op deze manier heb jij de mooiste lichten voor een goede prijs!

plantenplan

Wat is een plantenplan?

Heb jij of je partner groene vingers? Of hebben jullie juist geen idee hoe je een plant het beste kan onderhouden? Geen zorgen! Wij stellen een plantenplan samen op basis van jullie stijl..

Wij gaan opzoek naar de mooiste planten die precies aansluiten bij jullie interieur en jullie karakter! Of het nu kunstplanten of levende planten zijn, wij geven jouw ruimte groen! 

klimaatplan

Wat is een klimaatplan?

Een klimaatplan is onmisbaar bij een grote verbouwing, aanbouw of bedrijfspand. 

In dit plan denken wij echt aan alles. Van de juiste soort verwarming, rolluiken, zonnepanelen, boilers, zonwering tot aan airconditioning.

Op basis van jouw wensen stellen wij een geschikt klimaatplan samen. Alles voor een fijn en duurzaam klimaat in huis!

Lichtplan interieurontwerp

Wat is een licht-, data- & elektraplan?

Luxe wandverlichting? Extra stopcontacten? Overal wifi? Licht is een onderschat element voor vele woningen. En dat is zonde! Wij houden rekening met de 5 type verlichting; basisverlichting, accentverlichting, functionele verlichting, sfeerverlichting en decoratieve verlichting. Ook kijken wij binnen dit plan naar waar de lichtschakelaars en de wandcontactdozen moeten komen. Nooit meer slecht internet in huis? Zelfs dit nemen wij mee in ons plan!

3D ontwerp

Dé 3D tekening van jouw interieur!

Wil je echt al helemaal beleven hoe jouw nieuwe interieur er uit komt te zien? Dat kan! Met onze realistische 3D tekeningen en filmpjes sta jij nu al in jouw nieuwe ruimte.  

Geheel in 3D weet jij dus precies wat je kunt verwachten. Elk hoekje in het huis maken wij op deze manier inzichtelijk.

Turn-Key concepten, dat is onze kracht!

Na wij het totaal advies met jullie hebben besproken, vragen wij offertes op bij onze leveranciers zodat wij een mooie prijsgave voor jou kunnen maken. Het enige wat jij hierna nog hoeft te doen is akkoord gaan. Het wegdromen van het nieuwe interieur kan nu eindelijk beginnen!

*Wij geven onafhankelijk advies en zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers. 

Vrijblijvend advies

We starten allereerst met een vrijblijvend oriënterend gesprek. Hierdoor kunnen we gemakkelijk al jullie wensen in kaart brengen.

Op basis van dit gesprek stellen wij een offerte op die bij de ruimte en het plan past. Na akkoord van de offerte gaan wij direct aan de slag met de realisatie van het droominterieur.

Gratis Kennismaken?

Maatwerk

Er zijn talloze meubels maar u kunt nét niet dat meubel vinden dat bij uw woning of nieuwe inrichting past.

Geen zorgen! Wij bieden naast het meubelvoorstel ook op maat gemaakte meubelen aan. 

Door middel van vrije keuze in materiaal, kleur en grootte creëren we samen unieke meubels speciaal afgestemd op jullie wensen.

Interieur advies via social media?