BADKAMER IN ROZENBURG

Een warme uitstraling door aardetinten

Er zijn diverse soorten en maten badkamers. Zo houdt de één van een moderne uitstraling en de ander van een echte spa-look. Het ontwerpen van een badkamer is en blijft een uitdaging. Zo ook voor onze opdrachtgever van de badkamer in Rozenburg.

Zo wilde de opdrachtgever uit Rozenburg een badkamer die rust uitstraalt. Zij wilde graag aardetinten en warme kleuren in het interieurontwerp laten terugkomen. Ook voldoende opbergruimte was een pré. 

Met deze input zijn wij lekker aan de slag gegaan om voor deze opdrachtgever een badkamer te realiseren die volledig bij deze wensen aansluiten!

look en feel

Look & feel van de badkamer

Voor deze badkamer hebben we samengewerkt met diverse leveranciers om het plaatje kloppend te maken. 

Zo hebben we gekozen voor de tegels van Refin Ceramiche. Het voegsel moest volledig aansluiten bij de kleur van de tegels om de kleuren neutraal te houden.

Naast de verschillende tegels hebben we gekozen voor een dubbele wasbak voor een luxe uitstraling. En op deze manier behouden we de functionaliteit van de ruimte.

Alle kranen en overige details zijn via diverse leveranciers binnen het plan meegenomen. 

 

Voor.

foto voor het advies
foto voor de verbouwing

Na.

foto na het advies
interieur specialist badkamer

"Onze badkamer is echt in één woord prachtig geworden! We zijn super blij met het resultaat en het gevoel wat wij bij de ruimte ervaren. Precies zoals wij het allemaal voor ogen zagen!"

Familie Rochus

Gratis Kennismaken?

Of je nu vragen hebt over interieurstyling, advies wilt voor een verbouwing of naar een complete wooninrichting op zoek bent.

Wij maken graag geheel vrijblijvend kennis met je!

© 2017 VEER interieur & design