BADKAMER MET DONKERE TINTEN

"Een dubbele douche in deze ruimte? Dat kan toch niet?"

Je wilt graag een dubbele douche om lekker samen te douchen, echter is er één obstakel. De ruimte is driehoekig en je hebt geen idee hoe je dit kan realiseren. Dat is wat een opdrachtgever uit regio Rotterdam aan ons voorlegde toen zij ons benaderde om de badkamer van hun woning om te toveren tot een wellness ervaring. Een badkamer met donkere tinten was naast de ruimte een grote wens!

We zijn bij de woning gaan kijken en al snel kwamen we erachter dat het ontwerpen van een nieuwe badkamer in deze ruimte allesbehalve complex was! 

douche kabine

Omgaan met ruimte in badkamers

Het goed verdelen van de ruimte is bij een badkamer ontwerp essentieel!

Naast de wensen van de bewoners, zoals een dubbele douche, wilden zij ook graag dat er twee wasbakken in het ontwerp zou worden meegenomen.

De ruimte die we in deze badkamer hadden was zeer beperkt. We hebben dit opgelost door een glazen douchewand te plaatsen, die door middel van een schuifdeur open kan worden gemaakt.

Hierdoor blijft de badkamer zeer ruimtelijk ogen en is er ineens plaats voor twee douchekoppen binnen de douchecabine!

"Grote tegels of toch kleine?"

Nu we het ruimteprobleem hadden opgelost, waren we toe aan het volgende! De inrichting en de look & feel van de badkamer.

We hebben voor de inrichting gekozen voor een combinatie tussen grote tegels, die wat grover ogen, gecombineerd met kleine tegels, die de badkamer wat speelser maken.

Naast de donkere tinten hebben we gekozen voor een houtsoort die het contrast in de badkamer tot leven wekte!

badkamer met donkere kleuen

Het resultaat.

Badkamer met donkere tinten

Meer weten over onze projecten?

Op zoek naar meer projecten uit ons portfolio? Of gewoon inspiratie opdoen? Kijk gerust verder!

Bekijk één van onze andere projecten op het gebied van woning interieur advies. We verzorgen interieur advies aan huis of bij ons op kantoor!

Gratis Kennismaken?

Of je nu vragen hebt over interieurstyling, advies wilt voor een verbouwing of ook een badkamer met donkere tinten wilt realiseren. 

Wij maken graag geheel vrijblijvend kennis met je!