WOONKAMER INTERIEURADVIES HELLEVOETSLUIS

"Wat een resultaat! We hadden dit écht niet verwacht!"

Het leukste moment tijdens het project is en blijft de oplevering nadat de verbouwing afgerond is. Zo ook bij het project: Woonkamer interieuradvies Hellevoetsluis.

Dit stel in Hellevoetsluis heeft voor het volledige interieuradvies pakket gekozen. Van advies tot realisatie.

Zo hebben we voor dit stel een compleet nieuwe woonkamer ontworpen op basis van de wensen van het koppel. Daarnaast moest de ruimte ook praktisch worden ingedeeld en hebben wij een kinderhoek in het ontwerp laten terugkomen. 

interieur advies Rockanje

Het interieurontwerp voor de woning in Hellevoetsluis

De bewoners van de ruime woning in Hellevoetsluis zijn gek op trends! We kregen de opdracht om de bestaande meubels te gebruiken in een nieuwe look.

De bewoners hadden daarnaast ook een grote wens om het speelgoed van de kinderen ergens te kunnen opbergen. “Het liefst wil ik dat ze een speciale hoek krijgen, maar hoe we dat kunnen creëren, dat weet ik nog niet echt!”

Met deze wensen hebben we een woonkamer ontworpen op basis van de laatste interieurtrends uit 2020. Daarnaast hebben we een speciale kinderspeelhoek in de woonkamer ontworpen. Deze ligt verscholen achter prachtige, zwarte stalen deuren. Zo kunnen papa en mama rustig TV kijken, terwijl de kids zich prima vermaken!

 

Voor.

Woonkamer interieuradvies Hellevoetsluis

foto's voor de inrichting
foto's voor de inrichting

Na.

inrichting rotterdam
Interieur ontwerper rotterdam

VRIJBLIJVEND Kennismaken?

Of je nu vragen hebt over interieurstyling, advies wilt voor een verbouwing of naar een complete wooninrichting op zoek bent.

Wij maken graag geheel vrijblijvend kennis met je!